Aanvraag collectieve inkoop groen dak

Met het invullen van dit formulier geeft u aan interesse te hebben in de collectieve inkoop van een groen sedum dak. Dit is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast! Uw gegevens worden gebruikt door de Energiecoöperatie Wijdemeren om u te informeren over deze collectieve actie en door de gekozen leverancier om u te benaderen voor meer informatie en een persoonlijk aanbod.

De energiecoöperatie werkt door en voor bewoners. Daarom stellen wij als voorwaarde dat iedereen die gebruik maakt van de faciliteiten van de energiecoöperatie ook lid wordt. Bent u nog geen lid dan wordt u via dit aanmeldformulier meteen lid. Het lidmaatschap is gratis tot einde van dit jaar. Daarna € 12 per jaar via automatisch incasso. U kunt op ieder gewenst moment uw toestemming intrekken door te bellen of te mailen met de energiecoöperatie.

Voornaam*
Achternaam*
Huisnummer*
Postcode*
E-mail*
Aantal m2 plat dak oppervlak*


Wilt u het leggen uitbesteden of zelf doen (met advies)* Laten leggenZelf doen (met advies)


Gewenste periode? (vereist) 20202021

Voorletters*

Vereist:

* Invullen vereist** Uw premie voor volgend jaar wordt in januari volgend jaar afgeschreven. U kunt op ieder gewenst moment uw toestemming intrekken door te bellen of te mailen met de energiecoöperatie.