Aanvraag warmtescan

Via onderstaand formulier kunt u een quick warmtescan aanvragen. Deze warmtescan is tot eind maart 2021 gratis (in het kader van de RRE subsidie) Normaliter vragen wij een bijdrage van €25 om de warmtescanner te bekostigen, een zeer kostbaar apparaat. De warmtescans worden alleen in de herfst en in de winter uitgevoerd, omdat het verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur minimaal 10 graden moet zijn.

Attentie: vanwege de grote vraag naar warmtescans moeten wij nieuwe aanvragen helaas op de wachtlijst plaatsen. We hopen u zo snel mogelijk te kunnen helpen. U ontvangt bericht zodra er ruimte is. Maar dit kan ook najaar 2021 worden. We vragen uw begrip hiervoor.

De energiecoöperatie werkt door en voor bewoners. Daarom stellen wij als voorwaarde dat iedereen die gebruik maakt van de faciliteiten van de energiecoöperatie ook lid wordt. Bent u nog geen lid dan wordt u via dit aanmeldformulier meteen lid. Het lidmaatschap is gratis tot eind 2021. Daarna € 12 per jaar via automatisch incasso*. 

  In welk dorp van Wijdemeren woont u? (vereist)
  Ankeveen, Kortenhoef, 's-Graveland of Nederhorst den BergLoosdrecht of Breukeleveen


  Bent u lid van de Energiecoöperatie Wijdemeren? (invullen vereist)


  Voornaam (vereist)
  Achternaam (vereist)
  Huisnummer (vereist)
  Postcode (vereist)
  E-mail (vereist)

  Vereist:

  Voorletters (vereist)  Vereist ivm lidmaatschap:
  * Uw premie voor 2022 wordt in januari 2022 afgeschreven. U kunt op ieder gewenst moment uw toestemming intrekken door te bellen of te mailen met de energiecoöperatie.