Aanvraag warmtescan

Via onderstaand formulier kunt u een quick warmtescan aanvragen. De warmtescans worden alleen in de herfst en in de winter (tussen oktober 2021 en maart 2022) uitgevoerd, omdat het verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur minimaal 10 graden moet zijn. Warmtescans zijn tot eind eind maart 2022 gratis in het kader van de RREW subsidie). Normaliter vragen wij een bijdrage van €25 om de warmtecamera te bekostigen. Voor ons een zeer kostbaar apparaat.

De energiecoöperatie werkt door en voor bewoners. Daarom stellen wij als voorwaarde dat iedereen die gebruik maakt van de faciliteiten van de energiecoöperatie ook lid wordt. Bent u nog geen lid dan wordt u via dit aanmeldformulier meteen lid. Voor de nieuwe aanvragen die najaar 2021 worden uitgevoerd is het lidmaatschap gratis tot eind 2022. Daarna € 12 per jaar via automatisch incasso*. 

  Bent u lid van de Energiecoöperatie Wijdemeren? (invullen vereist)
  JaNee


  Voornaam (vereist)
  Achternaam (vereist)
  Huisnummer (vereist)
  Postcode (vereist)
  E-mail (vereist)

  Vereist:

  Voorletters (vereist)  Vereist ivm lidmaatschap:
  * Uw premie voor 2022 wordt in januari 2022 afgeschreven. U kunt op ieder gewenst moment uw toestemming intrekken door te bellen of te mailen met de energiecoöperatie.