Energiecoachgesprek

Tijd voor het verduurzamen van uw woning?

Als lid van de energiecoöperatie kunt u een gratis gesprek met een energiecoach aanvragen over de mogelijkheden van energiebesparende maatregelen aan de woning. 

Energiecoaches zijn betrokken bewoners, ervaringsdeskundigen of vrijwillige professionals, die door de energiecoöperatie zijn opgeleid om u als bewoner te ondersteunen bij het verduurzamen van uw huis. Met een energiecoach kunt u de vragen en mogelijkheden voor isolatie van uw huis bespreken en energiecoaches geven ook veel tips over energiebesparing. 

U kunt gebruik maken van drie soorten gesprekken

Hoomdossier – digitaal energiebesparingsplan

De energiecoaches van de coöperatie Wijdemeren werken met een digitaal energiebesparingsplan voor bewoners, het zogeheten Hoomdossier.
Vraag een energiecoachgesprek aan en u krijgt toegang tot het Hoomdossier. Daarmee kunt u samen met de energiecoach uw wensen en plannen voor het verduurzamen van de woning in kaart brengen en bijhouden.

De energiecoöperatie werkt door, voor en met bewoners. Steun de energiecoöperatie. U ontvangt het lidmaatschap in het jaar dat u lid wordt gratis. 

Zelf energiecoach worden

Bent u een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of een vrijwillige professional? Wilt u deel uitmaken van ons team van energiecoaches? Via energiecoachgesprekken andere bewoners helpen de stappen naar het verduurzamen van het huis helder te krijgen? Meld u dan aan als energiecoach. Energiecoaches krijgen een gratis basistraining waarin ze leren over de bouwkundige en installatietechnische staat van de woning en het verduurzamen van de woning. Fijn als u zich aanmeldt!