Energiecoachgesprek

Tijd voor het verduurzamen van uw woning?

De energiecoöperatie Wijdemeren ondersteunt u graag. Vanaf juni 2020 komen wij op anderhalve meter weer bij u thuis voor een gratis energiecoachgesprek, maar wilt u liever online dan kan dat ook. Met een energiecoach kunt u de vragen en mogelijkheden voor isolatie in uw huis bespreken. Energiecoaches geven daarnaast ook veel tips over energiebesparing. 

Vraag een energiecoachgesprek aan en u ontvangt een gratis voucher (€35) voor kleine bespaarmaatregelen en een lidmaatschap van de energiecoöperatie 2020.

Energiecoachgesprek 

Als lid van de energiecoöperatie kunt u een gratis gesprek met een energiecoach aanvragen over de mogelijkheden van energiebesparende maatregelen aan de woning. 

Energiecoaches zijn betrokken bewoners, ervaringsdeskundigen of vrijwillige professionals, die door de energiecoöperatie zijn opgeleid om u als bewoner te ondersteunen bij het verduurzamen van uw huis.

Kies het gesprek dat bij u past!

  • Energiecoachgesprek met digitaal energiebesparingsplan (Hoomdossier)
  • Energiecoachgesprek zonder verslag
  • Warmtescan, energielekken in beeld
  • Gebruiksgesprek met gebruiksmeter
  • Straatgesprekken, deel ervaring met uw buren

Digitaal energiebesparingsplan

De energiecoaches van de coöperatie Wijdemeren werken met een digitaal energiebesparingsplan voor bewoners, het zogeheten Hoomdossier. Daarmee kunt u zelf of samen met de energiecoach uw wensen en plannen voor het verduurzamen van de woning in kaart brengen en bijhouden.

Wil u liever alleen een gesprek zonder verslag dan kan dat uiteraard ook. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag