Energiecoachgesprek

Tijd voor het verduurzamen van uw woning?

Als lid van de energiecoöperatie kunt u een gratis gesprek met een energiecoach aanvragen over de mogelijkheden van energiebesparende maatregelen aan de woning. 

Energiecoaches zijn betrokken bewoners, ervaringsdeskundigen of vrijwillige professionals, die door de energiecoöperatie zijn opgeleid om u als bewoner te ondersteunen bij het verduurzamen van uw huis. Met een energiecoach kunt u de vragen en mogelijkheden voor isolatie van uw huis bespreken en energiecoaches geven ook veel tips over energiebesparing. 

Kies het gesprek dat bij u past!

  • Energiecoachgesprek met digitaal energiebesparingsplan (Hoomdossier)
  • Energiecoachgesprek zonder verslag
  • Online energiecoachgesprek (ivm corona)
  • Warmtescan, energielekken in beeld (alleen tussen november-maart)
  • Gebruiksgesprek met de energiegebruiksmeter 
  • Straatgesprekken, deel ervaring met uw buren

Hoomdossier – digitaal energiebesparingsplan

De energiecoaches van de coöperatie Wijdemeren werken met een digitaal energiebesparingsplan voor bewoners, het zogeheten Hoomdossier.
Vraag een energiecoachgesprek aan en u krijgt toegang tot het Hoomdossier. Daarmee kunt u zelf of samen met de energiecoach uw wensen en plannen voor het verduurzamen van de woning in kaart brengen en bijhouden.

Wilt u liever alleen een gesprek zonder verslag dan kan dat uiteraard ook. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag.

De energiecoöperatie werkt door, voor en met bewoners. Steun de energiecoöperatie. U ontvangt het lidmaatschap in het jaar dat u lid wordt gratis.