Groene (sedum) daken

Investeer in een groen dak 

Een groen dak houdt regenwater vast, zuivert de lucht, stimuleert biodiversiteit, isoleert en vormt voor vogels en insecten een verbinding tussen de dorpskernen en buitengebieden. Goed om de gevolgen van klimaatveranderingen het hoofd te bieden.

Meedoen collectieve inkoopactie

De energiecoöperatie organiseert voor leden een collectieve inkoopactie groene daken. We hebben een enthousiaste en betrokken leverancier met een goed aanbod voor u geselecteerd . Maak via onderstaand aanvraagformulier een afspraak voor een persoonlijk aanbod. 

Subsidie van gemeente Wijdemeren

In 2021 kunt u als inwoner van Wijdemeren subsidie aanvragen bij de gemeente voor een groen (sedum) dak. De gemeente stimuleert groene daken om schoon hemelwater lokaal te bergen. De subsidie is € 25 per m2. Het maximum subsidiebedrag per zelfstandige woonruimte is € 1000. 

Aanvraagformulier collectieve inkoopactie

Vul onderstaand aanvraagformulier in, dan neemt de coördinator Groene Daken van de energiecoöperatie contact met u op. Uiteraard zit u nergens aan vast totdat u zelf de leverancier en vervolgens uw offerte accepteert. 
De energiecoöperatie werkt door en voor bewoners. De collectieve inkoopactie is voor leden. Bent u nog geen lid dan kunt u via dit aanmeldformulier ook meteen lid worden (€ 12 per jaar). Het lidmaatschap is gratis tot eind 2021. 

  Voornaam*
  Achternaam*
  Huisnummer*
  Postcode*
  E-mail*
  Aantal m2 plat dak oppervlak*


  Wilt u het leggen uitbesteden of zelf doen (met advies)* Laten leggenZelf doen (met advies)

  Voorletters*

  Vereist:

  * Invullen vereist  ** Uw premie voor 2022 wordt in januari 2022 afgeschreven. U kunt op ieder gewenst moment uw toestemming intrekken door te bellen of te mailen met de energiecoöperatie.