Inregelen CV installatie

Gratis lenen CV-inregelkit
Vraag uw energiecoach of neem contact op met de energiecoöperatie.

90% van de CV-installaties zijn niet of niet goed ingeregeld. Dat wil zeggen dat de kans zeer groot is dat die van u ook onnodig veel gas verbruikt. En dat is zonde voor uw portemonnee. Om te starten met besparen op uw stookkosten kunt u de CV-inregelkit lenen bij de energiecoöperatie. Met de CV-inregelkit kunt u zelf uw CV-installatie inregelen. 

Uw CV-installatie in huis goed inregelen betekent dat u de radiatoren en/of vloerverwarming waterzijdig gaat inregelen. En daarnaast nog enkele instellingen gaat wijzigen voor uw CV-ketel. In de uitgebreide handleiding van de CV-inregelkit staat precies uitgelegd hoe u te werk moet gaan. U hoeft niet te beschikken over technische kennis. Het enige wat u hoeft te doen, is de stappen in het uitgebreide handboek te volgen en uit te voeren.

Door uw CV-installatie goed in te regelen, kunt u besparingen halen vanaf circa €100,- per jaar en die kunnen oplopen tot wel €450,- per jaar. Naast de financiële besparing jaar in, jaar uit, zult u merken dat het comfort in uw woning beter wordt. En tenslotte komt dit alles ook nog eens ten goede aan de levensduur van de CV-ketel.

Zie ook onze actie zetmop60.