Inregelen CV installatie

Gratis lenen CV-inregelkit
Vraag uw energiecoach of neem contact op met de energiecoöperatie.

90% van de CV-installaties zijn niet of niet goed ingeregeld. Dat wil zeggen dat de kans zeer groot is dat die van u ook onnodig veel gas verbruikt. En dat is zonde voor uw portemonnee. 

Om te starten met besparen op uw stookkosten kunt u de CV-inregelkit lenen bij de energiecoöperatie. Met de CV-inregelkit kunt u zelf uw CV-installatie inregelen en aanzienlijk besparen op uw stookkosten. De besparingen lopen op van circa €100,- tot wel €450,- per jaar!

Uw CV-installatie in huis goed inregelen betekent dat u de radiatoren en/of vloerverwarming waterzijdig
gaat inregelen. En daarnaast nog enkele instellingen gaat wijzigen voor uw CV-ketel. In de uitgebreide handleiding van de CV-inregelkit staat precies
uitgelegd hoe u te werk moet gaan. U hoeft niet te beschikken over technische kennis. Het enige wat u hoeft te doen, is de stappen in het uitgebreide handboek te volgen en uit te voeren.

Door uw CV-installatie goed in te regelen, kunt u besparingen halen vanaf circa €100,- per jaar en die kunnen oplopen tot wel €450,- per jaar. Naast de financiële besparing jaar in, jaar uit, zult u merken dat het comfort in uw woning beter wordt. En tenslotte komt dit alles ook nog eens ten goede aan de levensduur van de CV-ketel.

Zet ‘m op zestig

Samen met Urgenda doen wij de actie ‘  zet ‘m op zestig
De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80ºC, maar werken efficiënter op 60ºC. Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2. En dit zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche. Mocht het zelf niet lukken, dan helpen installateurs en de lokale energiecoöperatie je ook graag.

Via de website zet ‘m op zestig kun je voor veel merken CV ketels een instructiefilmpje vinden om je CV op 60 graden te zetten.