Nieuwe woning

Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Het is rond, het is je gelukt: een nieuw huis. Je borrelt van de ideeën en plannen. Nieuwe keuken en badkamer met vloerverwarming, extra kamers op zolder en misschien zelfs een uitbouw. Er komen behoorlijk wat beslissingen en kosten op je af.

Energiebesparing = kostenbesparing

Wellicht heb je ook al gedacht aan besparing op je energierekening door extra isolatie en zonnepanelen. De komende jaren wordt energie namelijk duurder en het is goed om daar alvast rekening mee te houden. Het fijne is: er bestaan subsidies voor energiebesparende maatregelen en goedkopere leningen. Maar wat kan in je huis? Wat mag in deze gemeente? Daar kunnen wij je bij  helpen!

Meedenken zonder belang

De vrijwillige energiecoaches van de Energiecoöperatie Wijdemeren denken graag met je mee. Wij zijn medebewoners die  de lokale situatie kennen en opgeleid tot energiecoach: ‘de buurman of buurvrouw die er verstand van heeft’.

Wij hebben geen commerciële belangen of  banden, niet met producenten en niet met leveranciers. Wij kunnen met je door het huis lopen, je ideeën bespreken en voorstellen doen voor het verduurzamen van je nieuwe woning. Je krijgt van ons een verslag en stappenplan, waarmee je zelf bepaalt wat voor jou het beste is.  

Wil je weten:

  • Wat de mogelijkheden zijn om je nieuwe huis energiezuiniger te maken?
  • Wat handig is om bij een eventuele verbouwing meteen te verduurzamen?
  • Wat nodig is om nu of op termijn gasloos te wonen?
  • Hoe een realistisch en efficiënt stappenplan richting een duurzaam huis eruitziet?

Meld je dan aan voor een gesprek met een energiecoach