Nieuwe woning

Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Het is rond, het is u gelukt: een nieuw huis. U borrelt van de ideeën en plannen. Nieuwe keuken en badkamer met vloerverwarming, extra kamers op zolder en misschien zelfs een uitbouw. Er komen behoorlijk wat beslissingen en kosten op u af.

Energiebesparing = kostenbesparing

Wellicht hebt u ook al gedacht aan besparing op uw energierekening door extra isolatie en zonnepanelen. De komende jaren wordt energie namelijk duurder en het is goed om daar alvast rekening mee te houden. Het fijne is: er bestaan subsidies voor energiebesparende maatregelen en goedkopere leningen. Maar wat kan in uw huis? Wat mag in deze gemeente? Daar kunnen wij u bij  helpen!

Meedenken zonder belang

De vrijwillige energiecoaches van de energiecoöperatie Wijdemeren denken graag met u mee. Wij zijn medebewoners die  de lokale situatie kennen en opgeleid tot energiecoach: ‘de buurman/buurvrouw die er verstand van heeft’.

Wij hebben geen commerciële belangen of  banden, niet met producenten en niet met leveranciers. Wij kunnen met u door het huis lopen, uw ideeën bespreken en voorstellen doen voor het verduurzamen van je nieuwe woning. U krijgt van ons een verslag en stappenplan , waarmee u zelf bepaalt wat voor u het beste is.  

Wilt u weten:

  • Wat de mogelijkheden zijn om uw nieuwe huis energiezuiniger te maken?
  • Wat handig is om bij een eventuele verbouwing meteen te verduurzamen?
  • Wat nodig is om nu of op termijn gasloos te wonen?
  • Hoe een realistisch en efficiënt stappenplan richting een duurzaam huis eruitziet?

Meldt u dan aan voor een gesprek met een energiecoach