Regionale bedrijvenbank

De Regionale Bedrijvenbank is gestart, een overzicht van regionale bouw-, installatie- en isolatiebedrijven, (energie-) adviesbureaus en de Energiecoöperaties Gooi- & Vechtstreek. De bedrijven zijn geselecteerd op basis van een goede referentie van de energiecoöperaties, energiecoaches en andere bewoners.

Ontrafel je energierekening 6-7-8 mei

Ben je ook weleens in de war door je energierekening? Goed nieuws: energieadviseur Kees Lam geeft drie avonden gratis advies in onze dorpen. Bezoek het energiecafé: 6 mei 20 uur Loosdrecht; 7 mei 20 uur Nederhorst; 8 mei 19 uur Kortenhoef

15 mei 19.30 uur energiemarkt gemeentehuis Loosdrecht

Op zoek naar een goed bedrijf voor isolatie, zonnepanelen, groene daken of warmtepomp? Verken je mogelijkheden op de uitgebreide markt. Laat je ook informeren over het verduurzamen van de woning via de Lokale Isolatie Aanpak, doe-het-zelf-mogelijkheden, collectieve inkoop en subsidies. Ook voor mensen met een kleine beurs.

Laatste dag Week van de Duurzaamheid

WK (Wijdemeers Kampioenschap)
Tegelwippen met kans op een prijs.
Zondag 14 april 10-16 uur Kortenhoef.
Tegels eruit en plantjes erin.

Duurzaamheidscentrum, Dodaarslaan 2b.

Lees het uitgebreide programma

Samenwerken aan een bronnet

Huizen verwarmen met warmte uit afvalwater van de rioolwaterzuivering (RWZI) Horstermeer? Waterschap Amstel, Gooi en Vecht, de Energiecoöperatie Wijdemeren en de gemeente Wijdemeren zetten samen de volgende stap.