Gloeilamp eruit LEDlamp erin

Uw huis duurzamer maken zit soms in kleine dingen. Heeft u bijvoorbeeld alle lampen in uw huis al vervangen door LEDlampen? Dus ook de peertjes op zolder en in de kelder. Nee? Doe dan mee met deze tweede ronde van de actie Gloeilamp eruit, LEDlamp erin!

Lever uw gloeilampen in en ontvang een account van 50 euro. Voor het bestellen de LEDlampen werken we samen met 123LED.nl uit Nederhorst den Berg. 

Zorg dat u er snel bij bent! Deze tweede ronde van de actie duurt tot 12 februari 2021. Meldt u aan via het webformulier

Bestel uw LEDlampen en de energiecoöperatie maakt een afspraak met u voor het inleveren van uw oude gloeilampen en spaarlampen en informeert u graag over eenvoudige energiebesparende maatregelen die bijdragen aan CO2 reductie. 

Regeling reductie energiegebruik

Deze actie wordt gefinancierd uit de regeling reductie energiegebruik (RRE).  Een regeling die in het leven is geroepen om woningeigenaren te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis. Neem voor vragen of informatie contact op met de energiecoöperatie via www.ECWijdemeren.nl.