Duurzaam huis

Heb je vragen of weet je niet waar te beginnen met verduurzamen? Maak een afspraak met een energiecoach, of met een energieklusser als je zelf geen middelen hebt om het energiegebruik te verminderen. Deskundig en gratis! Lees verder..

Een energiecoach gaat met je in gesprek aan de hand van het Hoomdossier, een digitaal energie-besparingsplan. Heb je een afspraak voor een energiecoachgesprek of een woningactie dan krijg je toegang tot het Hoomdossier. Lees verder..

Aan de slag met isoleren en ventileren met extra ondersteuning en subsidie. Speciaal voor woningen met een lage WOZ (tot maximaal € 553.000) en een matig (D, E, F, G) of geen label. Minimaal een maatregel via bedrijven of doe-het-zelf waarmee u label B of C bereikt. Lees verder..

Wil je meedoen met onze collectieve inkoopactie voor isolatie, zonnepanelen en groene daken? Deze acties organiseren we samen met de andere energiecoöperaties in het Gooi. Alle informatie is te vinden op de speciale website van Energie Verbonden in ’t Gooi.

Warmtefoto’s kunnen laten zien waar de warmte weglekt uit de woning. Een eerste indruk van onnodig energie-verlies. Laat een quickwarmtescan maken om de energielekken in je huis op te sporen. Lees verder…

Stel je cv-installatie zo in dat het cv-water gelijkmatig wordt verspreid over de verschillende radiatoren of convec-toren. De cv-installatie wordt zuiniger in verbruik en dat is gunstig voor je energierekening. Je bespaart al gauw 10%. Lees verder...

Veel cv-ketels staan nog op de fabrieksinstelling van 80°C maar werken efficiënter op 60°C. Je kan de temperatuur gemakkelijk zelf omlaag zetten. Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2 en geld. Lees verder zetmop60…..

Een warmtepomp is echt maatwerk en de geschiktheid van je woning hangt af van de mate van isolatie, type afgifte-systeem, beschikbare ruimte en je per-soonlijke voorkeur. Bereid je voor via een energiecoachgesprek. Lees verder..

Aanmelden energiecoach, energieklusser of woningactie

  Aanvraagformulier energiecoach, energieklusser en woningacties

  Wij bieden je gratis hulp via onze lokale energiecoachteams, coördinatoren en projecten en vragen je in ruil daarvoor om ons te ondersteunen met je lidmaatschap.
  Ben je al lid van de Energiecoöperatie Wijdemeren? (altijd invullen) JaNee

  Voornaam
  Achternaam
  Straat (zonder nummer)
  Postcode
  E-mail
  Contact energiecoach
  Heb je al een Hoomdossier?
  Vraag je naar een specifieke woningactie?
  Vragen/Opmerkingen


  Aanvullende vragen om lid te worden. Je gegevens worden veilig verstuurd
  IBAN (hoofdletters).
  Machtiging (Je lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar door te bellen of te mailen)

  * Je lidmaatschap van €12 start in het jaar dat je lid wordt en wordt vervolgens begin van elk volgend jaar afgeschreven. Val je onder de LIA of EHBE dan krijg je het lidmaatschap tot 2026 gratis! Graag wel volledig invullen.