Energiecoachgesprek

Tijd voor het verduurzamen van je woning?

Heb je vragen of weet je niet waar te beginnen met verduurzamen? Maak gebruik van onze gratis energiecoaches en ondersteun ons met je lidmaatschap. Zie ook diverse woningacties, zoals de Lokale Isolatie Aanpak (LIA), de Eerste hulp bij Energielasten (EHBE) en de winteracties met warmtescans, waterzijdig inregelen, zetmop60 en lokaal je huis verwarmen.

Energiecoaches zijn betrokken bewoners, ervaringsdeskundigen of vrijwillige professionals, die via de energiecoöperatie zijn opgeleid om jou als bewoner te ondersteunen bij het verduurzamen van je woning. Met een energiecoach kun je de vragen en mogelijkheden voor isolatie van je woning bespreken en energiecoaches geven ook veel tips over energiebesparing en energieopwekking. 

Contact met de energiecoach  

Je kunt een afspraak maken voor een energiecoachgesprek en/of voor specifieke woningacties via het aanvraagformulier.

  • Straatgesprek (gesprek met bewoners uit je eigen straat)

Zelf energiecoach worden

Ben je ook zo’n betrokken bewoner, ervaringsdeskundige of vrijwillige professional? Wil je deel uitmaken van ons team van energiecoaches? Wil je via energiecoachgesprekken andere bewoners helpen de stappen naar het verduurzamen van het huis helder te krijgen? Meld je dan aan als energiecoach. Energiecoaches krijgen een gratis basistraining waarin ze leren over de bouwkundige en installatietechnische staat van de woning en het verduurzamen van de woning. Fijn als jij je aanmeldt!