Warmtescan

Aanvraag quickwarmtescan

  Bent u lid van de Energiecoöperatie Wijdemeren? (invullen vereist)
  JaNee


  Voornaam (vereist)
  Achternaam (vereist)
  Huisnummer (vereist)
  Postcode (vereist)
  E-mail (vereist)
  IBAN (vereist) Uw gegevens worden veilig verstuurd

  Vereist:  Vereist ivm lidmaatschap:
  * Uw premie voor 2023 wordt in januari 2023 afgeschreven. U kunt op ieder gewenst moment uw toestemming intrekken door te bellen of te mailen met de energiecoöperatie.

  Vanaf eind november 2022 weer quickwarmtescans. 

  Het is nog veel te warm buiten, maar binnenkort hopen we dat het koud genoeg is om warmtescans de doen. In verband met het benodigde temperatuurverschil tussen binnen en buiten zijn warmtescans alleen mogelijk tussen november en maart. U kunt nu alvast uw aanvraag doen. 

  Warmtefoto’s of warmtescans van uw gevel laten zien waar de warmte weglekt uit uw huis. Een eerste indruk van onnodig energieverlies.
  Naast een energiecoachgesprek kunt u als lid van de coöperatie ook een quickwarmtescan laten maken en de energielekken in uw huis opsporen.  

  Energiecoaches zijn speciaal getraind in het maken van warmtescans. Naast het lidmaatschap kost een quickwarmtescan € 25. Dit geld gebruiken we om de kosten van de camera’s te dekken. 

  Straatgesprek-collectieve warmtescan

  Woont u in een verkenningsbuurt en organiseert u met uw medebewoners een straatgesprek dan krijgt u een collectieve warmtescan cadeau.
  Neem daarvoor contact op.