Warmtescan

Aanvraag quickwarmtescan

  Bent u lid van de Energiecoöperatie Wijdemeren? (invullen vereist) JaNee

  Voornaam (vereist)
  Achternaam (vereist)
  Huisnummer (vereist)
  Postcode (vereist)
  E-mail (vereist)
  IBAN (vereist) Uw gegevens worden veilig verstuurd
  Vereist:

  Vereist ivm lidmaatschap:


  * Uw lidmaatschap van €12 start in het jaar dat u lid wordt en wordt vervolgens begin van elk volgend jaar afgeschreven. U kunt uw lidmaatschap jaarlijks opzeggen voor het einde van het lopende jaar. U kunt uw machtiging intrekken door te bellen of te mailen met de energiecoöperatie.

  Vanaf november 2023 weer quickwarmtescans 

  (onder voorbehoud van temperatuur)

  Het is nog veel te warm buiten, maar binnenkort hopen we dat het koud genoeg is om warmtescans de doen. In verband met het benodigde temperatuurverschil tussen binnen en buiten zijn warmtescans zo walleen mogelijk tussen november en maart. 

  Warmtefoto’s of warmtescans van uw gevel laten zien waar de warmte weglekt uit uw huis. Een eerste indruk van onnodig energieverlies.
  Naast een energiecoachgesprek kunt u als lid van de coöperatie ook een quickwarmtescan laten maken en de energielekken in uw huis opsporen.  

  Energiecoaches zijn speciaal getraind in het maken van warmtescans. Naast het lidmaatschap kost een quickwarmtescan € 25. Dit geld gebruiken we om de kosten van de camera’s te dekken. 

  Straatgesprek-collectieve warmtescan

  Woont u in een verkenningsbuurt en organiseert u met uw medebewoners een straatgesprek dan krijgt u een collectieve warmtescan cadeau.
  Neem daarvoor contact op.